Leveransalternativ

Vi använder ett antal av de största och mest betrodda för våra kundleveranser, såsom Royal Mail, Posten och DHL.

Nästa dag:

Kräver leverans nästa dag? Det här alternativet finns på en liten extra kostnad men betyder det att du kommer att få den nya enheten så fort som möjligt.

Standard leverans:

Standard leverans är långsammare men det är billigare. Om du inte kräver enheten ett visst datum och om din beställning är under 400 kr detta alternativ är för dig. Du har också möjlighet att välja expressleverans.

Fri leverans:

För leverans:

För alla beställningar över det totala värdet av 400 kr fri leverans kommer att tillämpas och leverans kommer att uppgraderas till en uttrycklig spårade tjänsten automatiskt.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.