Leveringsalternativer

"Vi bruker noen av de største og mest pålitelige navnene for leveranser til kundene våre, f.eks. Royal Mail, Parcel Force og DHL.

Neste dag:

Trenger du levering neste dag? Dette alternativet er tilgjengelig mot et lite ekstra gebyr, men til gjengeld får du varene så raskt som mulig.

Standard forsendelse:

Standard levering er tregere, men billigere. Hvis du ikke trenger produktet innen en bestemt dag, og bestillingen er under 550,-, er dette alternativet for deg. Du kan også velge ekspresslevering.

Gratis levering

Bestillinger med en totalverdi på over 550,- for gratis levering og oppgraderes automatisk til ekspresstjeneste som kan spores."

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.