Verzendopties

Onze leveringen worden verzorgd door de grootste en bekendste koeriersdiensten zoals Royal Mail, Parcel Force en DHL.

Expresslevering volgende dag: Wilt u de volgende dag uw bestelling al ontvangen? Deze optie is beschikbaar en kost iets meer, maar dit betekent dat u uw nieuwe apparaat zo snel mogelijk in huis hebt.

Standaardbestelling: Deze verzendoptie is trager, maar goedkoper. Ideaal wanneer u even kunt wachten op uw bestelling en deze minder kost dan 50 euro. U kunt ook voor de Expresslevering kiezen.

Gratis levering: Voor alle bestellingen boven de 50 euro geldt een gratis Express-levering zodat u uw bestelling via internet kunt volgen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.