Toimitusvaihtoehdot

"Asiakastoimituksiin käytetään tunnettuja ja luotettavia toimijoita. Näitä ovat esimerkiksi Royal Mail, Parcel Force ja DHL.

Seuraavan päivän toimitus:

Haluatko toimituksen jo seuraavana päivänä? Tästä vaihtoehdosta peritään pieni lisämaksu, mutta saat uuden laitteesi nopeasti.

Vakiotoimitus:

Vakiotoimitus on hitaampi mutta edullisempi. Jos et tarvitse laitettasi mihinkään tiettyyn päivämäärään mennessä ja jos tilauksesi arvo on alle 50 euroa, valitse tämä vaihtoehto. Voit valita myös pikatoimituksen.

Ilmainen toimitus:

Kaikki yli 50 euron arvoiset tilaukset sisältävät ilmaisen toimituksen, joka päivitetään seurattavaksi pikatoimitukseksi automaattisesti."

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.