Returnering af mit produkt

"Vi har forståelse for, at du kan have ændret mening, modtaget et produkt, som ikke er som forventet eller oplever en fejl. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at de kan udføre en enkel firetrinsmetode til sikker returnering af produkter.

Husk.

• Dette RMA-nummer er kun gyldigt i 14 dage.. Afsendelseskvittering kan være nødvendig.

• Produktet skal returneres i den originale emballage. Betydelige skader på en vare, som er opstået som følge af anden håndtering end den håndtering, som er nødvendig for at fastlægge varens type, funktion og funktionsdygtighed, udløser et gebyr, der betales via en reduceret tilbagebetaling eller en faktura.

• Alle produkter skal være komplette og indeholde alle originale komponenter, f.eks. manualer og tilbehør.

• Hvis et produkt ikke overholder de aftalte returårsagskoder, eller hvis der er betydelige skader på et produkt udover skader, der kan forventes efter fastlæggelse af, om produktet fungerer, skal du betale omkostningerne til reparation eller udskiftning af de beskadigede dele.

• Hvis er produkt returneres som værende fejlbehæftet, men fejlen ikke kan bekræftes via diagnosticering, betragtes RMA-nummeret som værende ugyldigt. Enheden opbevares, indtil der aftales afhentning.

Fire enkle trin.

1.

Kontakt vores kundeservice via telefon eller e-mail for at få tilsendt et RMA-nummer via e-mail. Denne e-mail indeholder returadresse, formular, der skal udfyldes, og instruktioner til returnering.

2.

Når du modtager e-mailen, skal du udskrive den og klippe langs begge linjer, vedlægge returdelen i pakken, og klistre returlabelen uden på pakken, før du returnerer pakken til os ved brug af en sporet tjeneste.

3.

Under din samtale med vores kundeservice, arrangeres afhentning af fejlbehæftede produkter. Vent på den forudaftalte afhentningsdato, og aflever din pakke til vores sikre fragtmand, og sørg for at få en sporingsreference.

4.

Når din returnering er blevet afleveret hos vores returafdeling, modtager du en bekræftelses-e-mail. Der kan gå op til 10 arbejdsdage, før du modtager e-mailen. Du modtager også efterfølgende kommunikation fra os, så du kan følge med i behandlingen af din returnering.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.