Betalingsmuligheder

"For at gøre det så nemt som muligt accepterer vi betaling på en række forskellige måder. Du kan vælge at betale med kredit- eller debetkort eller med en af de mest populære onlinebetalingsmetoder, f.eks. PayPal.

Hvis du har betalt med kredit/debetkort, bliver pengene først trukket på din konto, når ordren er klar til at blive afsendt. I forbindelse med en ordre med kredit- eller debetkort, udføres en godkendelse af totalen – på denne måde tilbageholdes midlerne midlertidigt på kontoen for at sikre, at betalingen kan gennemføres, når ordren er klar. Hvis ordren annulleres, annulleres godkendelse også, men det tager 3 til 4 arbejdsdage, før din bankkonto opdateres og viser annulleringen af godkendelsen.

Maestro

MasterCard

Visa Credit

Visa Debit

Paypal

Bankoverførsel

Du kan trygt handle hos Sony. Vi samarbejder med en førende betalingsudbyder, så vores kunder trygt kan betale med kreditkort og elektronisk checkbetalinger.

Sony overholder de strenge branchestandarder for betalingshåndtering."

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.